Sigurisht që do të bëjmë para. Ky është Nju Jorku – thotë guvernatori Endriu Cuomo, ndërsa hyn në makinën e tij pasi i ra kambanave që hapën bursën e Nju Jorkut pas thuajse tre muajsh mbyllje.

Bursa e Nju Jorkut, filloi këmbimet fizike për të parën herë që nga fundi i marsit dhe optimizmi për vaksinat e koronavirusit bëri që hapja të ishte pozitive.

Guvernatori i Nju Jorkut, Endriu Cuomo, me maskë mbrojtëse, i ra kambanave duke sinjalizuar hapjen e këmbimeve dhe menjëherë agjentët e bursës, po ashtu me maska dhe të ndarë me pleksiglas, filluan punën.

Top Channel