Pandemia, e artë për mjaltin/ Prodhimi këtë vit i bollshëm dhe shumë më i pastër

27/05/2020 15:24

Bletërritësit thonë që ky do të jetë një “vit i artë” për ta. Covid 19, bëri që fabrikat për dy muaj të ndalonin punën, po ashtu makinat gjatë kësaj periudhe nuk u ndezën.

Epo siç thonë dhe japonezët çdo gjë e keqe e ka një të mirë, koronavirus në këtë rast na pastroi ajrin. Për këtë arsye bletërritësit presin mjaltë cilësor pa mbetje pesticidesh dhe sasi të bollshëm.

Ndërsa specialisti i bletëve, Kastriot Korro ka një këshillë për bletarët.
Kësaj here bletërritësit shqiptarë kanë marrë vëmendjen e mediave europiane si franc24. Në këtë artikull citohet se bletërritësit këtë vit do të vjelin më shumë mjaltë. /Rudina Muca/

Top Channel