Foto- ‘Po falimentojmë’, kompanitë e transportit publik protestojnë në Gjermani

27/05/2020 23:27

Kompanitë e transportit publik kanë bërë një protestë në veri të Gjermanisë. Protesta u zhvillua për të nisur punën sepse kompanitë po shkojnë drejt falimentimit.

Në protestës e zhvilluar nga kompanitë e transportit publik me anë të autobusëve janë formuar fjalët: BUS, NRV dhe SOS.

Me anë të këtyre tre fjalëve kompanitë e transportit publik bëjnë thirrje për ndihmë.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel