“Të dielat pa makina”/ Rama lajmëron masën ndaluese: Nga tetori deri në Mars 2021

25/05/2020 15:15

Pas 3 muaj mbyllje kufijtë tokësor të Shqipërisë me Greqinë, Maqedoninë e Veriut, Kosovën dhe Malin e zi do të hapen.

Ndërsa korridoret ajrore me vendet e BE do të hapen vetëm atëherë kur vendet europiane të dakortësohen bashkërisht për një vendim të tillë.

1 Qershori do t’i gjej plazhet shqiptare të hapura. Kryeministri Edi Rama shpjegoi me detaje se si do të funksionojë turizmi.

Qeveria për të minimizuar smogun qe prodhojnë makinat planifikon të aplikojë të dielën pa makina.

Ky propozim i kryeministrit Edi Rama ka hasur në kundërshti të forta të qytetarëve në rrjetet sociale madje kryeministrit i është kujtuar edhe kostoja elektorale që mund të marrë nga ky veprim në zgjedhjet e ardhshme.

Top Channel