Llogora, shkurtohet koha e turizmit/ Nga Tetori deri në Mars nuk do ketë më vizitorë

25/05/2020 19:42

Parku kombëtar i Llogarasë, 40 km larg qytetit te Vlorës është një destinacion turistik për 12 muajt e vitit.

Por deklaratat e kryeministrit për të dielat pa makina duke nisur këtë vit në vjeshtë po shqetëson pronarët e bizneseve të parkut, të cilët ende nuk kanë nisur të rimëkëmben nga pezullimi i punës gjithë pranverën.

Përfaqësuesit e bizneseve kërkojnë që një mase e tillë te aplikohet vetëm ne zonat urbane dhe jo në destinacione turistike.

Top Channel