Kryeministri Edi Rama, tregon nëpërmjet fotove disa nga kantieret e Rilindjes Urbane, që janë shtrirë në disa qytete.

Kreu i qeverisë theksoi se për jetësimin e këtyre projekteve punohet pa pushim.

Mesazhi i Ramës

???Kantieret e RILINDJES URBANE nga unaza e Bajram Currit në unazën e re të Konispolit, nga rruga e Thethit në Kalanë e Tepelenës dhe Lungomaren e Sarandës, nga rrugët e fshatrave të Malësisë së Madhe, Elbasanit, Beratit e Përmetit deri tek Lungomarja e Durrësit dhe me radhë, ku punohet punohet papushim për #ShqipërinëqëDuam??☀️

#GurGurBëhetMur?

FOTO GALERI
1/13

Top Channel