“Imuniteti i dobët dhe sëmundjet kronike janë ato që po vrasin njerëzit dhe jo Covid-19 në vetvete”.

Është kjo teza e Hetem Ramadanit, duke folur për pandeminë, e cila vazhdon të mbajë të mbërthyer botën. Po çfarë mendon ai për masat e marra në luftën kundër këtij virusi?

A pati efekt izolimi i njerëzve në shtëpi për shkak të Koronavirusit?

Si duhet të rrisim imunitetin e trupit?

A është vaksina zgjidhja ndaj Covid-19?

Roli i suplementeve ushqimorë dhe në veçanti Vitaminat C dhe D.

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 17.00!

Top Channel!

Top Channel