Erion Kristo sfidon urdhrin dhe del nga liqeni: Kur të më fusni në burg, dua…

23/05/2020 19:36

Pedagogu Erios Kristo nëpërmjet një status në Facebook kishte bërë me dije se do të dilte nga liqeni duke shpërfillur urdhrat.

Lëvizja për njerëzit ka qenë deri në 17:30 por liqeni ishte bllokuar me polici, protestuesit kanë hequr shiritat dhe janë futur tek zona e liqenit

Ai u bëri thirrje edhe miqve të tij që ti bashkoheshin. Disa qytetar i janë bashkuar teksa Kristo është futur edhe në një video drejtpërdrejt në Facebook ku thotë se nëse do ta fusin në burg ti dërgojnë ndonjë komposto.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel