Nga misteri i fëmijërisë tek shkollimi, 6 fakte që ndoshta nuk i dini për diktatorin Kim Jong Un

22/05/2020 17:28

Lideri i Koresë Veriore Kim Jong Un është një nga liderët e botës më famëkeq dhe më të mistershëm.

Sundimtari komunist erdhi në pushtet pas vdekjes së babait të tij Kim Jong Il në dhjetorin e vitit 2011

Lideri i Koresë së Veriut është një personazh me shumë të panjohura. Fëmijëria e tij është mbajtur e fshehtë ndërkohë dihet se është shkolluar në Perëndim me emër tjetër.

Në galerinë e mëposhtme keni 6 fakte që ndoshta nuk i keni ditur për Kim Jong Un.

FOTO GALERI
1/26
1. Ai u shkollua në Zvicër duke përdorur një emër tjetër. Në një shkollë shumë prestigjioze afër Bernit, Zvicër, ishte një nxënës nga Koreja e Veriut nga viti 1998 deri më 2000. Ai ishte regjistruar si anëtar i ambasadës. Ai nuk tregoi kurrë se si ishte emri i tij i vërtetë.

Top Channel