Albatros Rexhaj ishte pjesë e diskutimit të sotëm në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, nga ku mbajti qendrimin e tij rreth dashurisë dhe kontributit të dy palëve në çift.

Sipas tij, femrat në ditët e sotme nuk i vlerësojnë meshkujt që thonë “të dua”, përkundrazi shkojnë drejt atyre që bëjnë të vështirin.

“Janë të pakta ato femra që e vlerësojnë kujdesin e një mashkulli. Kjo është arsyeja pse sot femrat në Tiranë gjuajnë dhe meshkujt rrinë si statuja”, përfundoi ai.

Top Channel