Teksa po flisnin për emrat e fëmijëve në emisionin “Ftesë në 5”, moderatorja Elona Duro, u shpreh që e rëndësishme është që emri të përshtatet me mbiemrin. Për këtë ajo ilustroi një shembull.

“Ka shumë rëndësi që emri të tingëllojë bukur dhe me mbiemrin. Një shoqja ime pedagoge, e cila punon në një universitet në rrethe, ka një studente që ka emrin e Rihanës dhe ndjek stilin e saj. Por mbiemrin e ka grosha. Të thuash tani Rihana Grosha, sesi duket”, thotë moderatorja.

Top Channel