Si rrallëherë këngëtarja e famshme Britney Spears ka vendosur të qëndrojë pranë familjes së saj në këtë kohë karantine.

Ajo ka shkuar në Louisiana për të qëndruar me babain dhe motrën e saj duke mos pranuar që të rrijë vetëm në Los Angeles pasi kjo gjë ndikon negativisht në shëndetin e saj mendor.

Në një intervistë virtuale për “ET”, Jamie Lynn Spears ka treguar për publikun se është një bekim që të kenë Britney pas kaq shumë kohësh në shtëpi dhe në vendlindjen e saj.

Top Channel