A ka qarkulluar CoVid-19 më përpara në Shqipëri? Kjo ishte pyetja që kryeministri Edi Rama u drejtoi Komitetit të Ekspertëve.

Mjeku Andi Koraqi u shpreh se: Nuk mendoj që kemi pas covid që më përpara, ka ardhur në fqinjin tonë fillimisht dhe pastaj kanë ardhur te ne dhe nga rezultatet që shoh, nuk shoh dikë që e ka kaluar.

Ndërsa doktoreshë Najda Çomo tha: E vërtëta është që janari është muaji që ka më shumë fluks nga vetë virsuet e janarit, por nuk kishim raste te identifikuara. Dhe nuk kishim si të kishim raste atëherë kur s’kemi pasur masa dhe kemi tani që kemi masa.

Top Channel