Shkodra tashmë është kthyer në një ‘bombë me sahat’ në situatën e koronavirusit.

Pas 13 rasteve të reja me koronavirus në Shkodër, u përshkallëzuan masat për tregjet dhe lëvizjen e banorëve.

Bashkia ka nxjerre nje urdher të ri. Tregu i Zdrales mbyllet për 2 javë, ndërsa banorët do të qarkullojnë me autorizim. Më shumë detaje i tregon gazetari Klodian Zhivani.

Top Channel