Radhët tek Drejtoria e Policisë/ Nga njëra anë pritet për pasaportë, në tjetrën për tu ankuar për gjobat (foto)

14/04/2020 10:58

Radhë të gjata me qytetarë janë parër tek Drejtoria e Policisë këtu në Tiranë.

Siç shihet dhe nga fotot qytetarët në radhë janë të pozicionuar në dy anë.

Nga krahu i djathtë janë ata që presin për shërbimin e pasaportave dhe nga e majta ata që ankohen për gjobat.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel