Për shkak të dëmtimit të rrjetit 20kV pranë zonës së “tregut elektrik” nga një firmë private që po punon për shtrimin e rrugës, kanë mbetur pa energji 8 kabina që furnizojnë këto zona në Tiranë:

Fusha e “Ali Demit”, zona përballë shkollës “Kushtrimi i Lirisë”, zona e Gjeologjika, Tregu Elektrik, zona pranë “Piro Mani”.

Grupet e punës së OSHEE janë në terren dhe po punojnë për riparimin e defektit.

Top Channel