Gjithnjë në formë të shkëlqyer fizike, me një regjim perfekt ushqimor dhe aktiviteti fizik, gjyqtarja e parë shqiptare e futbollit me stemën e FIFAs, Emanuela Rusta, po ashtu si të gjithë, u përball me vështirësi në karantinë.

Nëse edhe ju jeni të dashuruar pas formës tuaj të mirë fizike dhe palestra ju mungon, mësoni disa ushtrime në kushte shtëpie me Emanuela Rustën.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur.

Top Channel