Në mbështetje të autoriteteve dhe masave shtrënguese për ndalimin e përhapjes së koronavirusit vrasës, grupe të ndryshme muzikore po publikojnë krijimet e tyre inkurajuese në kushte karantine.

I tillë është dhe krijimi i fundit nga super-grupi ballkanik i rrokut Dubioza Kolektiv që me lirikat për qëndrimin në shtëpi dhe respektimin e rrugullave tenton të ngrejë moralin e qytetarëve që rezistojnë ndaj epidemisë që ka pllakosur Evropën.

Rrokerët nga Sarajeva kane qenë vazhdimisht aktivë ne influecimin pozitiv për çështje sociale e politike në vendin e tyre

Top Channel