Shumë nga meshkujt e preferuar të ekranit si George Clooney, Vincent Cassel, apo Sylvester Stallone përveç suksesit të tyre kanë dhe diçka tjetër të përbashkët, gratë e tyre janë aq të bukura sa mund të ishin bërë lehtësisht Miss Universe sikur të mos ishin të martuara.

Si thote nje fjalë e vjetër, pas nje burri të fortë fshihet një grua e zonja.

Çiftet e bukura preferohen nga kushdo, siç tregohet dhe në galerinë e mëposhtme ku ndaj grave nuk i heq dot kollaj sytë …

FOTO GALERI
1/12

Top Channel