ROD është një artist i kompletuar.

Vite më parë ka qenë pjesë e “The Voice” dhe ka marrë pjesë në shumë festivale të tjera në Shqipëri. Jeton prej disa vitesh në Suedi dhe është pjesë e një studio të njohur muzikore atje. Ka realizuar disa këngë dhe njëra prej tyre është pjesë e Playlist suedeze. Vjen me një këngë shumë origjinale “Dream House”…

Top Channel