Min3 është një artist që vjen nga Italia.

Ai nuk është i panjohur në Shqipëri. Kënga e tij “Feliz” është hit në Shqipëri dhe gjithashtu ka qenë pjesë e “Top List”. Min3 ka disa klipe të publikuar dhe sjell një këngë të re për JEHO.

Shumë origjinal, ai është këngëtar balerin dhe producent i këngëve të tij.

Top Channel