Eriselda është një artiste e re.

Ajo ka pasion muzikën, aktrimin dhe kjo është kënga e saj e parë. Mendon se Jehò do t’i vlejë për të nisur një karrierë muzikore e cila është dhe ëndrra e saj prej kohësh. Sjell një këngë të zhanrit RNB…….

Top Channel