Castro vjen nga Tetova.

Ai ka disa vite që merret me muzikë dhe kjo nuk është eksperienca e tij e parë nëpër festivale pasi ka qenë pjesëmarrës edhe në disa festivale të tjera.

Ai vjen me një këngë HIP HOP të realizuar nga vetë ai.

Top Channel