Ministrja e Shëndetësisë nxori një urdhër që shkollat, kopshtet dhe çerdhet do të qëndrojnë të mbyllura në të gjithë vendin deri në datën 3 prill.

Ndërkaq rregullat e reja për ndalim qarkullimin pas orës 10 të paraditës deri në oren 16.00 pasdite duket se po funksionojnë.

Por dje nuk munguan as gjobat, rreth 210 në Tiranë. Këto janë pamjet e kryeqytetit me dron.

Top Channel