Kriza e qeverisë në Kosovë/ Ultimatumi i Mustafës dhe vendimi për heqjen e pjesshme të taksës

20/03/2020 20:40

Kosova ka dy emergjenca atë të koronavirusit dhe krizës qeveritare.

Duket se sot kryetari i LDK Isa Mustafa përballë presionit për kohën e gabuar se kur ka zgjedhur të çojë në parlamant një mocion votëbesimi për qeverinë Kurti ka bërë një hap prapa duke vendosur afat.

Ju ftojmë të ndiqni raportimin e gazetares Alberta Hashanin në Prishtinë.

Top Channel