Policia bashkiake në terren: Masa administrative ndaj kundravajtësve të konstatuar

19/03/2020 12:22

Policia bashkiake e Tiranës ka zbritur në terren për të parë nëse ka shkelje të masave nga qeveria.

Autoritetet përkatëse bëjnë me dije se do merren masa administrative ndaj kundravajtësve të konstatuar, të cilët nuk po zbatojnë keto detyrime, sa ligjore, aq edhe përgjegjësi morale qytetare.

Statusi i Policisë bashkiake Tiranë

Në kuadër të detyrimeve ligjore, e në zbatim të masave të ndërmarra nga Autoritetet Shtetërore, për ndalimin e përhapjes së Coronavirus-it ?, për kufizimet e vendosura, për mbylljen e lokaleve që ofrojnë shërbime për klientët, bare, restorante, fast food-e etj., ndalimin e qëndrimit ❌ nëpër parqe, lulishte, kënde rekreative etj., si dhe ndalimin e lëvizjeve të këmbësorëve ??‍♂️, përtej orareve të lejuara, shërbimet e Policisë Bashkiake ?‍✈️??‍✈️ së bashku me Policia e Shtetit ?‍♂️ dhe agjensitë e tjera shtetërore, po marrin ✍️masa administrative ndaj kundravajtësve të konstatuar, të cilët nuk po zbatojnë keto detyrime, sa ligjore, aq edhe përgjegjësi morale qytetare.

#KontribuoDheTiQëndroNëShtëpi
#LehtësoPunënEAutoriteteveShtetërore
#PoliciaBashkiakeNëDetyrë?
#OraretELejuara6Me10paraditeDhe16Me18Pasdite

FOTO GALERI
1/6

Top Channel