“Me besim dhe shpresë”/ Mesazhi i kryegjyshit botëror të bektashinjve për situatën që po kalon vendi

19/03/2020 20:02

Haxhi Baba Edmond Brahimaj, Kryegjyshi botëror i Bektashinjve ka dhënë një mesazh në lidhje me situatën që ka përfshirë vendin.

Ai e ka nisur me një mesazh, “Ruaju që të të Ruaj”.

Ai shprehet se me besim tek zoti do ta fitojmë këtë betejë, dhe ka bërë thirrje që të gjithë të jemi bashkë.

Top Channel