Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar zëvendësministrat e rinj.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar:

Bashrim Shabani, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal

Inci Halac-Bylykbash, zëvendësministre në Ministrinë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike

Erxhan Galush, zëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Enis Kervan, zëvendësministër në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Hamza Balje, zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit

Sreten Trajkoviq, zëvendësministër në Ministrinë e Shëndetësisë

Jasmina Jovanoviq, zëvendësministre në Ministrinë e Financave dhe Transfereve

Milan Radojeviq, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratë Publike.

Sipas një njoftimit të Qeverisë, kryeministri Kurti, zëvendësministrave të rinj u ka uruar suksese dhe punë të mbarë në angazhimin e tyre. 

Top Channel