Shqipëria është në karantinë tashmë prej disa ditësh dhe janë vetëm disa orare të caktuara kur mund të lëvizësh për të bërë pazaret e detyruara.

Por, nga një vëzhgim i vogël kjo orë nuk përdoret vetëm për pazare por edhe për të dalë dhe për të marrë ajër, apo për të ecur duke rrezikuar vetën dhe të tjerët.

Ora që lejohen njerëzit të dalin pasdite është 16:00-18:00.

Top Channel