Këto janë fotot që tregojnë deputetin e PS Jurgis Çyrbja bashkë me efektivët e policisë në rrugët e Shijakut për të zbatuar urdhrin e moslëvizjes së qytetarëve jashtë fashove orareve të përcaktuara.

Deputeti Çyrbja shkruan:

??♀ Policia e Shtetit 24 orë në terren, për të siguruar zbatimin e ligjit në tërësi dhe zbatimin rigoroz të udhëzimeve të qeverisë për ndalimin e qarkullimit të qytetarëve dhe mjeteve . Qytetarët e Shijakut, por dhe gjithë qarkut të Durrësit, janë sensiblizuar se qëndrimin në shtëpi është në të mirë të shëndetit personal, familjar???? dhe gjithë shoqërisë?.
Falenderim dhe mirënjohje për punën e palodhur të unifirmave blu ??♀ ??
Ju qëndroni në shtëpi ?
Ne jemi në krye të detyrës. #Dotiadalim?

Top Channel