Ndërsa koronavirusi përhapet në të gjithë globin, Hollywood po merr një goditje të rëndë pasi disa nga yjet e tij më të ndritshëm janë diagnostikuar me këtë sëmundje.

Midis filmit dhe televizionit, një pjesë e aktorëve kanë njoftuar se kanë dalë pozitiv në testin për koronavirus dhe kanë hyrë në izolim. Ja një vështrim në yjet që kanë dalë pozitivisht me COVID-19 mes shpërthimit global.

FOTO GALERI
1/6
Tom Hanks - Aktori 63-vjeç zbuloi se doli pozitivisht në testin për koronavirusin ndërsa ishte në Australi për të xhiruar një film. Që atëherë, ai u ka ofruar fansave disa azhurnime për gjendjen e tij, duke siguruar se ai është kujdesur mirë dhe duke i nxitur ata të jenë të zellshëm dhe proaktivë.

Top Channel