Shqiptarët e bllokuar në Greqi/ Kompanitë e autobusëve në gatishmëri, por ministria e jashtme apelon që…

17/03/2020 13:02
Foto ilustruese

Kompanitë e autobusëve të linjave mes Greqisë dhe Shqipërisë, kanë vënë në dispozicion mjetet e tyre për të transportuar shqiptarët që ndodhen të bllokuar në Greqi.

Kjo gjithmonë nëse pala shqiptare i pranon të kthehen, por ministria e jashtme thotë që të shkojnë në ambasadë ose konsullatat shqiptare në vend, ku do të asistohen.

Deri më 3 prill nuk duhet të kthehen.

Top Channel