Banorët e Tiranës nuk po i zbatojnë rekomandimet e autoriteteve për të qëndruar sa më shumë në shtëpi dhe të shmangin daljet e panevojshme në publik.

Këto foto të siguruara nga Top Channel tregojnë edhe lëvizjet e shtuara të qytetarëve.

Top Channel