Një botë imagjinare për të vegjlit/ Flet autorja e librave për fëmijë Natasha Poroçani

17/03/2020 21:01

Autorja e librave për fëmije Natasha Poroçani u ka drejtuar sot një apel të gjithë fëmijëve që po përjetojnë një situatë jo të zakontë.

Poroçani ofron një botë imagjinare për të vegjlit në shtëpi dhe një planet të ri në të cilin po jetojmë.

Top Channel