Kanë mbërritur te Infektivi babë e bijë nga Fieri pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore.

Prej ditësh ata ishin vetëkarantinuar në shtëpi.

Ndërkohë per të menaxhuar rastet, Spitali i Fierit u bëri thirrje të gjithë qytetarëve që kur të paraqiten në urgjencë, pediatri dhe maternitet, të kenë me vete kartat e identitetit kur paraqiten në këto mjedise dhe të deklarojnë itinerarin nëse kanë pasur lëvizje jashtë vendit.

FOTO GALERI
2/8

Top Channel