Mesazhet sensibilizuese nga futbollistët e Kombëtares: Qëndroni në shtëpi do ia dalim

16/03/2020 12:33

Futbollistët e Kombëtares Mikaela Metalla, Suada Jashari dhe Elseid Hysaj kanë dhënë mesazhet e tyre sensibilizuese për situatën aktuale.

Mikaela Metalla, futbolliste e Kombëtares apelon që të shmangim lëvizjet për veten dhe për familjen.

“Qëndroni në shtëpi do ia dalim”, thotë Hysaj.

Top Channel