Kohë koronavirusi/ Frika nga infektimi, vetëm një makinë shoqëruese në varrim

16/03/2020 14:14

Përpos përditshmërisë sonë, zakoneve (puthjeve e përqafimeve) apo kohës së lirë kafeneve, Covid-19 ka sjellë ndryshime edhe sa i takon ceremonive mortore.

Në këto pamje që ju ofrohen, shihet se si një varrim në Tiranë kryhet vetëm me një makinë shoqëruese.

Frika nga një infektim i mundshëm duket se i ka sensibilizuar njerëzit për të qëndruar në shtëpitë e tyre dhe shmangur turmat.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel