Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha bëri një lidhje skype në Open në Top Channel ku foli se ku e ka kalur karrantinën.

“Midis shtëpisë dhe zyrës. Problemi i Shqipërisë është pak më ndryshe se shumë vende që po kalojnë masa të ngjashme. Nuk është thjeshtë fjalë goje. Specialistët thonë se nuk është aq e përshtatshme qëndrimi në shtëpi. Kanë kushte të vështira, imponimet që vendosen. Shqiptarët po bëjnë sakrificë të madhe. Më shumë se gjysma e tyre. Pa pasur asnjë plan mbështetës.” tha Basha.

Top Channel