Deri më tani “ilaçi” më i mirë kundër koronavirusit është ta parandalojmë atë dhe kjo arrihet me një higjienë të rreptë dhe larje të duarve sa më shpesh.

Ndërkohë  një video sensibilizues e testuar nga një fëmijë i vogël tregon se si ndikon shampo apo dedergjentët e tjerë tek papastërtitë.

Fëmija i vogël vendos gishtin në shampo dhe në momentin që e vendos në enën me ujë, mbeturinat largohen, kështu vepron edhe në duart tona po ti lajmë sa më shpesh.

Ndërkohë në vendin tonë numri i të infektuarve ka shkuar në 42. Gjatë 24 orëve të fundit janë infektuar 4 persona dy prej tyre mjekë.

Top Channel