Ajo është nga qyteti i Shkodrës dhe ka qenë një pjesëmarrëse e suksesshme e “The Voice Albania”.

Kjo është kënga e saj e parë dhe duket ka qëlluar në shenjë , pasi mori komplimente nga panelistët.

Ajo do jetë patjetër një talent i skenës shqiptare së afërmi.

Shumë origjinale kënga e saj titullohet HAN’ E RE.

Top Channel