Ai është një artist që vjen nga qyteti i Durrësit, ky nuk është produksioni i tij i parë.

Ka qejf muzikën Hip Hop dhe mendon se në këtë zhaner ai jep më të mirën e vetes.

Jeho është festivali që ai mendon se do t’i vlejë më shumë se gjithçka për të shprehur talentin e tij.

Top Channel