Një grua që hiqej si eksperte e gjoksoreve me qëllim të prek te e të përndiqte vajza të reja është burgosur së fundmi në Britani.

Kirsty Beattie, 29 vjece, joshte vajza e madje dhe djem të rinj në shtëpinë e saj duke u dhënë cigare e pije alkoolike, para se të abuzonte me ta.
Kur punonjësit socialë nisën të dyshonin ajo u thoshte fëmijëve të hynin nga dera e prapme.

Në një prej ‘festave’ të saj ajo i kërkonte një të riu të kryente një akt seksual ndaj një vajze re të por ai kishte refuzuar.
Prokurorja Caroline Bray tha në gjykatën e Lincoln: “Ajo hai shtëpinë e saj ndaj adoleshentëve më të dobtët e më të përvuajtur. Fillimisht nuk kishte shkelje seksuale or vetëmjoshje, duke u dhënë cigare dhe nganjëherë alkool”.

Ajo shtoi se me vajzat Beattie pretendonte se ishte punonjëse nënjë dyqan rexhipetash, me qëllim që tài prekte në jesët intime. Ajo u burgos nga gjykata për tre vjet e gjysmë dhe është vendosur në regjistrin kombëtar të shkelësve seksualë.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel