Sampdoria është më e goditura nga Coronavirusi ndër skuadrat e Serisë A. Pas Manolo Gabbiadinit, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonio La Gumina dhe Morten Thorsby rezultuan pozitivë me virusin e rrezikshëm edhe Bartosz Bereszyński dhe Fabio Depaoli.

Pra janë shtatë pjesëtarë të ekipit me qendër në Gjenovë të prekur nga COVID-19, çka ka bërë që e gjithë skuadra dhe punonjësit e klubit të jenë në karantinë, në pritje të rezultateve analizave.

Për monentin, të gjithë të prekurit me Coronavirus te Sampdoria për momentin janë asimptomatikë dhe nuk paraqesin probleme me shëndetin.

Top Channel