Gjatë 24 orëve të fundit ka pasur një ulje të ndjeshme të hyrjeve dhe daljeve në Kapshticë.

Vetëm për datën 13 mars, në Kapshticë, kanë hyrë 705 dhe kanë dalë 497 shtetas.

Në Qafë Thanë, kanë hyrë 787 dhe kanë dalë 793 shtetas.

Pra të dyja pikat e kalimit kufitar kanë pasur ulje të ndjeshme të lëvizjeve.

Top Channel