Champions League dhe Europa League me format të ri, pritet vendimi i UEFA-s!

14/03/2020 17:02

Champions League dhe Europa League mund të rifillojnë sipas një formati të ri në momentin që UEFA do të vendosë të luhet sërish pasi ndalesës prej emergjencës së koronavirusit.

Media prestigjioze britanike “Daily Mail” zbulon planin e drejtuesve të UEFA-s, të cilët kërkojnë që ndeshjet e mëtejshme të luhen me vetëm 1 takim dhe në fushë neutrale me qëllim që finalet e këtyre dy kompeticioneve në dy qytetet e njohura europiane Stamboll dhe Gdansk.

Vendimi përfundimtar do të merret më 17 mars në Nion të Zvivrës, ku 55 drejtuesit e federatave të shteteve bashkë me krerët e UEFA-s do të japin përgjigjen përfundimtare rreth fatit të EURO 2020, Champions League dhe Europa Leagues.

Top Channel