Yuri Kim: Lajm i shkëlqyeshëm që Shkolla e Magjistraturës tani ka një kurrikul të plotë

13/03/2020 10:50

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim e ka cilësuar një lajm të mirë faktin që hkolla e Magjistraturës tani ka një kurrikul të plotë për Administratën e Gjykatës dhe Sallën moderne “Mock Trial” për trajnimin e gjyqtarëve të rinj.

“Në pamundësi për të shkuar në Shkollën e Magjistraturës siç është planifikuar Ambasada Amerikane mbështet rregullat e qeverisë shqiptare për COVID-19), por dëshironi të falënderoni Drejtorin Sokol Sadushi dhe ekipin për punën e shkëlqyer. Programi “Drejtësi për të gjithë” dhe partnerë të tjerë ndërkombëtarë për të zbatuar reformën në drejtësi”, shkruan ajo në twitter.

“Lajm i shkëlqyeshëm që Shkolla e Magjistraturës tani ka një kurrikul të plotë për Administratën e Gjykatës dhe Sallën moderne “Mock Trial” për trajnimin e gjyqtarëve të rinj!”, thotë ajo më tej.

Top Channel