Tanimë që qeveria ka marrë masa të rrepta për ndalimin e përhapjes së koronavirusit, Tirana dhe jo vetëm duken si qytete ‘bosh’.

Më poshtë ju sjellim disa pamje me dron nga kryeqyteti.

Top Channel