“Një situatë që duhet vlerësuar me seriozitet, të në të gjithë botën kemi transmetim komunitar, dhe kjo gjë kërkon që masat e marra aktualisht të merren parasysh deri në fund”, kështu tha Silva Bino nga ISHP.

“Shpallja e pandemisë nuk ka kufizon asnjë masë tjetër që ne kemi bërë gjatë gjithë kësaj kohe. ne do vazhdojmë vetëkarantiminim dhe izolimin e personave.

Arsyeja tjetër pse jemi në këtë fazë është se duhet të jemi të kujdeshëm edhe në transmetimet brenda vendit. Dhe ne duhet të vazhdojmë karantimin dhe nuk është e nevojshme që çdo njeri të testohet”, tha ajo në një dalje publike.

Top Channel