“Përqafomë”/ Emocionuese, banorët e Napolit këndojnë së bashku nga ballkonet e shtëpive

13/03/2020 16:00

Teksa Italia gjendet në një luftë të përditshme nga minuti në minut me koronavirusin, ku numërohen 1,016 viktima dhe 15,113 të infektuar, disa banorë të një kompleksi pallatesh në Napoli, kanë vendosur të këndojnë së bashku, nga ballkonet e shtëpive të tyre.

Ashtu siç janë, aty ku gjenden, të izoluar, banorët bëhen bashkë dhe harmonikisht këndojnë “Abbracciame” (“Përqafomë”) të Andrea Sannino-s.

Top Channel