Rrugët në qytetin e Lezhës janë thuajse të boshatisura në çdo rrugë shihen patrulla policie të cilët ndalojnë automjetet që lëvizin nëse kanë autorizim.

Në qytet janë mbyllur të gjithë lokalet dhe dyqanet.

Top Channel